Wil je je ervaring over Kraamzorg Pure Bliss delen? Stuur mij een berichtje via ‘Ervaring plaatsen’.

Zorgzaam, hardwerkend en erg warm

Rochelle hebben wij leren kennen toen zij de zorg op zich nam bij ons eerste kind.

Wij hebben haar als erg zorgzaam, hardwerkend en erg warm ervaren vandaar dat wij destijds ook specifiek naar haar hebben gevraagd toen ons tweede kind geboren werd. Zij doet meer dan alleen de standaard zorg en daarmee ontlast zij het hele gezin. Wij raden haar dan ook bij iedereen aan die wij kennen en heeft inmiddels bij diverse familieleden en vrienden gewerkt.

Mvg,

Familie Elghazi- Hermsen

Super kraamweek

Drie keer een super kraamweek gehad door de deskundige begeleiding van Rochelle. Veel tips en duidelijke antwoorden gekregen als first time mom voor mijn dochter. Rochelle ging above en beyond voor ons en wij konden altijd bij haar terecht, zelfs nadat ze de dag bij ons had afgesloten. Rochelle zorgde door haar kalme persoonlijkheid voor rust en overzicht in een druk gezin met 3 ouderen zussen en een newborn baby. Mijn dochters hebben het heel erg naar hun zin gehad tijdens de kraamweek. Van eerste flesjes geven tot lekker buiten spelen zodat ik even bij kon komen. Mijn gezin en ik hebben ons erg op ons gemak gevoeld.

Dankjewel lieve Rochelle!

Naléa

Lieve Rochelle,

Je bent een lieve en zorgzame vrouw! Dit gaf mij als “new mommy” een gerust gevoel.

Je liet de fijne kneepjes zien. Je bent professioneel en erg hygiënisch. Dit zijn hele belangrijke aspecten. En wat zo bijzonder is, na mijn kraamweek heb ik je ook mogen bellen voor advies. Je bent een topper!

Lieve groetjes van Deborah en een dikke knuffel van Naléa

Zoya Latisha Asyari Sin

Super Kraamzorg!
We had the best moment with Rochelle, feels like our family, understand our situation, know what the baby and mother need. Teaching us some great tips for caring Zoya, while also helping us with a super active toddler (our first son), also super hygiene and helpful.
We would recommend her to everyone we know and other families as well!

Thank you Rochelle!
greeting from Zoya, Fatih, Kiky and Umar!

Kiky * Umar

Liam

Rochelle heeft ons enorm geholpen na de geboorte van onze tweede zoon. We hebben heel veel van haar geleerd, maar belangrijker is dat ze ons vertrouwen heeft gegeven. Onze zoon Liam werd door de goede hulp van Rochelle meer dan een tevreden mannetje.

Daarnaast heeft Rochelle een fijne persoonlijkheid. Die erg betrokken en sociaal is.

@Rochelle: ik kan je niet genoeg bedanken!

Bas en Danielle

Jay

Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met Rochelle! We hadden onze eerste week als ouders niet beter kunnen starten.
Naast de vele tips & tricks en alles wat we geleerd hebben gaf Rochelle ons ook een heel fijn gevoel. Hierdoor kregen wij als kersverse ouders steeds meer houvast en zekerheid.

Rochelle maakt in samenspraak elke dag een nieuwe planning, in die planning zorgt ze ook voor ruimte om te genieten van elkaar en van alles wat op ons afkomt. Daarnaast is ze altijd bezig met klusjes in het huishouden en stond ze uiteraard klaar om ons te helpen en alle vragen die we hadden te beantwoorden.

Rochelle, super bedankt voor al je kennis, vrolijkheid, liefde en gezelligheid. Wij hebben de eerste week als heel fijn ervaren en missen je!

Dikke knuffel
Pepijn, Chelsea en Jay

Pepijn en Chelsea

Ailis

Rochelle heeft geholpen bij de kraamzorg van ons tweede kindje, en ik kan alleen maar zeggen hoe graag ik haar als kraamverzorgster bij ons eerste kindje er bij had willen hebben.
Rochelle is kundig, zorgzaam, betrokken, een harde werker en een fijn, kalm, vrolijk en intens lief persoon. Ze pakt dingen op zonder dat je het hoeft te vragen en heeft snel haar draai in een gezin gevonden. Ze was enorm lief met onze 3-jarige zoon en speelde met hem zodat wij konden rusten. Ze zet graag een stapje extra, allemaal in het belang van het gezin.
Bij ons eerste kind is het niet gelukt borstvoeding te geven. Zij wist dat ik het erg belangrijk vond om borstvoeding te kunnen geven en heeft mij hier enorm goed bij geholpen. Ze is kundig en geeft veel zelfvertrouwen, waardoor het is gelukt om onze dochter borstvoeding te geven.
Rochelle is goud waard, en wij zouden haar bij iedereen aanraden.

Familie van Rijswijk